WEBSITE-2(2)
Spy gadgets
Specialist of Hidden Camera, Protect your property and secure your privacy.
WEBSITE-1
one stop greate solution of spy work
we have a great team to support products and professional services
COVER-3-1.jpg
great and amazing gadgets
inject a few spy technology gadgets in your life
WEBSITE-2-MOBILE
Spy gadgets
Specialist of Hidden Camera, Protect your property and secure your privacy.
WEBSITE-1-MOBILE
one stop greate solution of spy work
we have a great team to support products and professional services
COVER-3mobile
great and amazing gadgets
inject a few spy technology gadgets in your life

As seen on

promotional items

Intro to Spy gadgets

Featured Products

OUR BEST BUGGING DEVICES IN MALAYSIA

We will do our best to help you find the gadgets you need.

READY STOCK & HIGH QUALITY

Updated items is Ready Stock, can deliver as soon as possible.We understand your urgent mission.We also guarantee you the high quality products, compatible and easy to use.

FAST CHARGING & SAVE TIME

Our spy product requires a minimum time of charging and durable battery for you to use it anytime and anywhere.

SAFETY & PROVEN TOOLS

If you have suspicions of others infringing on your personal property, a hidden camera is a fantastic tool to keep your belongings safe.

SMALL & PORTABLE

We provide the smallest gadgets for you to carry it around and ensures your safety all the time.

DON'T MISS OUT : CHECKOUT & SUBSCRIBE OUR YOUTUBE VIDEO

ABOUT SPY GADGETS

Establish since 2014.  We’re provide Total Solution Of Spy Works include products & Professional Services for investigation, security and personal safety. 

Our experienced in technical aims to provide customer with technical and service support to fulfill customer application and requirement.

spy-gadget-logo-touch-up-2

CLAIM YOUR FREE COPY (Worth RM199)

Protect Yourself & Family Dignity ! Get The FREE copy NOW

Holding-Cover

Calling All Corporate, Government & Law Enforcement Clients!

We cater to law enforcement, corporations, and government. And of course, we accept purchase orders. We're registered with Ministry Of Finance (MOF)

CORPORATE CLIENTS

TESTIMONY

Assalamualaikum Boss. Alhamdulillah. Rakaman melalui "Pen Berkamera" sempat merakam pekerja yang dilayan buruk oleh orang atasan. Dengan rakaman itu kami dah buat report dan sertamerta diambil tindakan undang-undang sebentar tadi. Thanks Boss.

Pengguna Spy Pen Camera

Sejak saya ada pen berkamera tu, saya da rakam kejadian eksiden, so saya bagi bukti kat polis, polis bagi saya sijil, berguna juga pen ni....

Pengguna Spy Pen Camera

Bibik kat umh ni mcm tau2 je tmpat psg cctv tu, toap kali nak pntai msti dia xda kt tempat tu, last2 psg alarm clock ni bru kantoi dia buat per ngan ank kita

pengguna alarm clock wifi

Assalamualaikum Boss. Alhamdulillah. Rakaman melalui "Pen Berkamera" sempat merakam pekerja yang dilayan buruk oleh orang atasan. Dengan rakaman itu kami dah buat report dan sertamerta diambil tindakan undang-undang sebentar tadi. Thanks Boss.

Pengguna Spy Pen Camera

Sejak saya ada pen berkamera tu, saya da rakam kejadian eksiden, so saya bagi bukti kat polis, polis bagi saya sijil, berguna juga pen ni....

Pengguna Spy Pen Camera

Bibik kat umh ni mcm tau2 je tmpat psg cctv tu, toap kali nak pntai msti dia xda kt tempat tu, last2 psg alarm clock ni bru kantoi dia buat per ngan ank kita

pengguna alarm clock wifi

Subscribe to our newsletter

Claim Your Free Copy (Worth RM199)

Protect Yourself & Family Dignity. Get the FREE copy NOW!