7 CARA MENGESAN KECURANGAN PASANGAN

Ada yang menasihatkan bahawa jika anda mengesyaki bahawa pasangan tidak setia kepada anda, maka anda hanya perlu menamatkan hubungan. Sudah tentu ini seolah-olah sangat mudah untuk seseorang di katakan, tetapi dalam realiti melainkan jika seseorang ingin meneruskan hubungan mereka seperti mereka akan menjadi perkara yang serius, maka memikirkan tindakan ini benar-benar bukan pilihan. Ada yang dianggap sebagai ‘pakar’ yang akan memihak kepada pihak yang disyaki penipu yang berkaitan dengan syak wasangka, tetapi dalam praktiknya di dunia nyata, semua yang dilakukan ini adalah mendorong penipuan. Hanya dalam keadaan peratusan yang sangat kecil, ini akan mengakibatkan kejujuran mendadak kejujuran

Tanda-tanda Yang Anda Boleh perhatikan Untuk Mengesan Kecurangan :

1. Mereka menyimpan telefon mereka dengan senyap, membawa telefon ke dalam bilik mandi atau di taman untuk digunakan, tidur dengan di bawah bantal mereka atau mungkin mempunyai telefon kedua yang sentiasa tersembunyi, mungkin di dalam kereta mereka.

2. Mereka sentiasa memadam log panggilan dan mesej teks dari telefon mereka. Mula menggunakan aplikasi pemesejan alternatif atau mereka telah mula menggunakan PIN kunci skrin.

3. Mereka telah mula bekerja “Overtime” secara tetap, termasuk perjalanan biasa untuk ‘latihan’ atau ‘persidangan’, namun mereka tidak mendapat upah tambahan.

4.  Penampilan mereka dan kebersihan diri berbeza dari biasa, hanya untuk pergi bekerja.

5. Mereka telah hilang minat dalam hubungan fizikal dengan anda,

atau dalam beberapa kes, rangsangan seksual terhadap pasangan juga berkurangan.

6. Mereka menggalakkan anda untuk keluar dengan rakan-rakan anda dan mungkin juga memastikan bahawa  pasangan mereka hari-hari keluar.

7. Mereka selalu banyak menghabiskan masa di Internet kadang-kadang sehingga awal pagi.

p/s: Ada banyak lagi Tanda-tanda lain anda boleh kesan. Biasanya wanita mempunyai naluri yang kuat terhadap pasangan :)
Categories :
Share This :

Related Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

Get our free ebook (wORTH RM199) today !

Find out the techniques used by counter-surveillance experts in detecting hidden cameras and other spy devices.

Scroll to Top

Security and surveillance equipment and services should be made available to everyone. It is not exclusively for the secret service, nor is it for criminals and voyeurs